The Britain – Moore Duo – ZDA

Prav zanimiva kombinacija glasbenikov se nam obeta. Dan Moore - Marimba in Mat Britain - »steel drum« oz. jekleni ali karibski boben, je duet, ki nas bo popeljal daleč stran. V tople kraje, s prijetno in lahkotno glasbo, ki vam bo še dolgo odzvanjala v ušesih. Povrhu vsega pa sta še izredno zabavna glasbenika, ki takoj pridobita občinstvo na svojo stran.

Povezava do videa

 

Studio Percussion Graz – Avstrija

Skupina, ki smo jo na BUMfestu že videli. Gre za skupino s kar 40. letno tradicijo in s tem stažem spada med vodilne evropske tolkalne skupine. Ravno zaradi dobrega sodelovanja, se bodo tokrat predstavili s kratkim a izredno atraktivnim programom, ki vas bo držal v napetosti kar nekaj minut.

Povezava do videa

 

SToP Slovenski tolkalni projekt – SLO

Stop praznuje. V letu 2019 bo Stop star 20 let! Tako je. Naša najbolj dejavna tolkalna skupina se bo v ta namen predstavila s programom, ki jih je zaznamoval skozi ta leta. Od strogo ritmičnih do melodijskih. Od skrajno resnih, do blazno neresnih. Od Bolgarije do Španije. Od Slovenije do ZDA. Za vsakega nekaj in ob vsem tem bodo člani razdrli tudi veliko zgodb.

Povezava do videa

 

Rhythm Factory – SLO

Najmlajši so in bodo na BUMfestu. Tokrat bodo imeli veliko dela. Nekaj bodo zaigrali sami, bodo pa tudi zelo pomemben spremljevalni ansambel našim ameriškim gostom. Pripravljajo se za močno zaprtimi vrati. Zagotovo nas ne bodo pustili ravnodušnih.

Povezava do videa