Živjo! A ste nas kaj pogrešali. Hvala, tudi mi vas. Ampak spet smo tukaj in z vami je tudi vsa ekipa, ki vas razvaja in navdušuje že 13 let. Enostavno je BUMfest tako lepo sprejet, da nimamo razlogov, da prenehamo. Kaj mislite?

In pred nami je BUMfest 13. Kot zmeraj, bomo dali vse od sebe, da uresničimo vsa pričakovanja in visoka merila, ki si jih vedno znova postavljamo. Na oder smo spet postavili tako raznolik program, da bi se enostavno moral vsakdo »poiskati«, najti v kakšnem od nastopajočih.
Pester in raznolik bo BUMfest 13. Festival, kjer bo naš StoP, Slovenski tolkalni projekt, soorganizator festivala, praznoval svojo 20. letnico. In ob njih si bodo oder delili še gostje iz ZDA, Avstrije in Slovenije. Kratka veliko dobre glasbe in ritmov tolkal.

Spet vam nismo odkrili čisto vsega, da vas nebi zavedli, toda izbor se nam zdi simpatičen in raznolik.

Kot vselej, gre zahvala Občini Žalec in županu Janku Kosu z ekipo, za pomoč skozi vsa ta leta, Zavodu za kulturo, šport in turizem Žalec in Matjažu Juteršku z ekipo in Slovenskemu tolkalnemu projektu (SToP) za soorganizacijo, Damirju in Tomažu za odlično koordinacijo in vsem prostovoljcem, ki uživajo z nami.

Dobesedno svetovno bo!

Ob tem želim k obisku in druženju povabiti tudi vas - redne in nove obiskovalce, saj smo za vsaka ušesa in oči skrbno izbrali nekaj zanimivega. Čeprav smo razkrili nekatera imena, vsega prav gotovo nismo. Na BUMfestu se zmeraj najde prostor za presenečenja! Prav gotovo vas bogata družina tolkal ne bo pustila ravnodušne.

Več informacij pa na naši facebook strani